Laattapiste

Yrityksen mainososasto palkkasi Muaton osaksi mainostiimiä.

Projektikohtaisten tilausten lisäksi voit vuokrata suunnittelijan käyttöösi päiväpalkalla. Freelance AD:n palkkaaminen projektiin on tehokas tapa saada sitoutunut suunnittelija osaksi tiimiä! Muato on toiminut monissa projekteissa freelance-perusteisesti. Vuoden 2017 alussa olimme kiireapuna Laattapisteen mainososastolla.

PALVELUT: Katalogin taitto, lehti-ilmoitukset, sosiaalisen median julkaisut

Vuokra AD

Laattapiste palkkasi freelance AD:n kiireavuksi.

Vuoden 2017 alku oli jälleen aikaa, jolloin Laattapisteen mainososastolla oli enemmän töitä, kuin tekijöitä. Uudet kuvastot täytyi saada valmiiksi pikimmiten, suuri mainoskampanja vaati päivittäistä ilmoitusaineistojen muokkausta eri medioihin. Näidensesonki luonteisten töiden ohessa täytyi hoitaa eri toimipisteiden mainontaa, sekä huolehtia että sosiaalisen median julkaisut saavat kuvitukset ajallaan.

Muato palkattiin avuksi suunnittelemaan ja taittamaan tuotekuvastoa, sekä auttamaan päivittäisissä lehti-ilmoituksissa ja digitaalisissa julkaisuissa. Alla muutama esimerkkikuva intensiivisen yhteistyöjakson tuloksista.

“Puustinen täydensi omaa tuotantotiimiämme kiireisen kuvastoprojektin aikana. Yhteistyö hänen kanssaan on sujunut loistavasti ja työnjälki on viimeisteltyä. Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella häntä varauksetta.”

Iiris Keinänen Marketing manager, Laattapiste Oy

Freelancer graafikon palkkaus

Freelancerin käyttäminen kannattaa, kun omat resurssit eivät riitä.

Useimmiten tarve keikkakohtaiselle suunnittelijalle on voimakkaasti kasvavilla yrityksillä. Oman vakituisen graafikon palkkaamiseen ei ole vielä ollut aikaa tai tarpeeksi työtä. Monissa tapauksissa työtä on liikaa, jolloin yrityksen omat resurssit eivät riitä. Tarve saattaa olla myös erityisosaajalle, jollaista ei oman yrityksen työntekijöistä löydy.

Muato on ollut mukana monenlaisissa projekteissa ja päässyt toteuttamaan hienoja projekteja kumppaniensa kanssa. Näihin lukeutuvat mm. Remes & Packart, Cocomms, Malja BTL, Menestystekijät Oy ja RNO Finland (nyk. Kaski).